Onni suosii rohkeaa –Teemun tavernassa

California, Laguna Beach

Selanne Steak Tavern

Ennen Amerikan matkamme ruokaisia vihannesmyymälä-raportteja ja ravintolaselostuksia on pakko, ilo ja kunnia kirjoittaa aiheesta Teemu Selänne.

En ole jääkiekkofani ollenkaan, enkä ymmärrä lajista mitään. Mieheni Hannu kylläkin, ja hänen toiveestaan ostimmekin liput Anaheim Ducksin peliin. Ankat voittivat 2-1, kivalta näytti ja tunnelma oli katossa. Olisipa Turku-hallissa sama yleisömäärä ja tunnelma.

Ennakkoon olimme varanneet myös pöydän Teemun uuteen ravintolaan Selanne Steak Tavernaan. Matkalla ravintolaan saimme kotisuomesta viestin, että sähköt olivat poikki ja kasvihuoneet kylmenemässä. Ulkolämpötila oli onneksi +8-astetta ja poikamme Eero ja työntekijämme Jussi saivat varageneraattorit toimimaan Tammiston sähköasennuksen avulla. Tuntui kyllä hassulta mennä ylelliselle illalliselle, kun kotosuomessa oli aika hätätila päällä.

teemuIllallisen loppuvaiheessa tutun oloinen pariskunta ohitti meidät. Teemu ja Sirpahan siinä… Päätimme kunnioittaa heidän rauhaansa ja vasta aterian ”lopussa” lähetin Teemulle pienen viestin, jonka ajattelin huvittavan ja ilahduttavan häntä.

Vain minuutti ehti kulua ja pöydässämme oli yksi jääkiekkohistorian suurimmista tähdistä. Iloinen, rento ja mukava Teemu teki meihin lähtemättömän vaikutuksen vilpittömyydellään ja ystävällisyydellään. Puhuimme pitkään ja hartaasti ja yritimme päästä selville, mikä on tämän legendan menestyksen takana. Totuus on varmaan siinä, minkä Teemu sanoikin, että hän todella pitää hommastaan. Kun yllätystapaamisemme tuli esille loppumatkamme aikana, saimme huomata mikä SUPERSTAR tämä kotoisen oloinen kaveri onkaan. Jenkit ja kanadalaiset palvovat häntä!

Tämä oli melkoinen ennenaikainen JOULU meille ihan puun takaa …tuntui, että pitää soittaa lottorivi Suomeen. Eihän tällaista tapahdu oikeasti! Poikamme Eero sai tuomisiksimme iloiset toivotukset nimmarin kera, tyttäremme Eevi kadehti kohtuullisesti, kun en hölmöyksissäni osannut nimmaria hänellekin pyytää.

Summa summarum ….suosittelen lämpimästi, jos satutte liikkumaan siellä päin www.selannesteaktavern.com. Ruoka oli erittäin herkullista ja hinta hyvinkin kohtuullinen. Lisäksi viinit olivat hyviä ja nekin kohtuuhintaisia. Toivon myös, että tapaatte Teemun! Meihin hän teki lähtemättömän vaikutuksen.

Joulu kolkuttaa ovella, lahjat on hankittu, enkä aio ottaa paineita vaan nauttia hyvästä ruoasta ja rakkaista läheisistä.

Rauhallista ja ihanaa Joulua kaikille!

Jaa artikkeli