Mikä on DeliVerde?

DeliVerde Puutarhat Oy on turkulainen perheyritys, joka kasvattaa premium-laatuisia yrttejä, salaatteja ja vihanneksia. Puutarhamme on ollut jo usean vuoden ajan suunnannäyttäjä Suomessa ja se on palkittu laatutuottajana. Puutarhan toimintaa on kehitetty jo yli kaksikymmentä vuotta, jotta kaikilla olisi mahdollisuus laadukkaaseen ja ravintopitoiseen ruokaan. Puutarhalla on kymmenen kasvihuonetta, joiden pinta-ala on yhteensä kaksi hehtaaria, ja peltoviljelyalaa on yhteensä kolme hehtaaria. Vakituisia työntekijöitä puutarhalla työskentelee yhteensä 50. 

DeliVerde-tuotteet ovat valtakunnallisessa myynnissä K-Citymarketeissa, Prismoissa, S-marketeissa, Stockmannin Herkuissa sekä valikoiduissa K-Supermarketeissa. Mehevät, maukkaat ja runsaat tuotteemme ovat myös monen huippuravintolan suosikkeja. DeliVerden yrtit, salaatit ja vihannekset ovat käytössä muun muassa Olossa, Palacessa, Savoyssa, Kaskiksessa, Kakolassa, Smörissä ja Nooassa.  

Kasvatusta luonnon ehdoilla

Olemme kehittäneet monenlaisia tapoja toimia ympäristön hyväksi. Puutarhalla salaatteja ja yrttejä kasvatetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti: kaikki puutarhalla käytettävä vesi kierrätetään, lämpö tuotetaan omassa uusiutuvan energian tuotantolaitoksessa ja kasvatuksessa hyödynnetään mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Salaatit ovat markkinoiden muhkeimpia ja mehevimpiä, sillä ne saavat kasvaa rauhassa täysikokoisiksi. Salaatit ja yrtit ovat niin puhtaita, että ne voi syödä vaikka suoraan pussista.

Valitsemme kasvatuksessa aina ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon, kun se on mahdollista. Esimerkiksi puutarhalla biologiset ötökät ovat merkittävässä roolissa tuholaisten torjunnassa. Biologisessa torjunnassa tuholaisia torjutaan muilla eliöillä kemiallisten kasvinsuoja-aineiden sijaan. Puutarhallamme on käytössä vihreä sähkö ja kuljetusyhtiömme vie tuotteet perille ympäristöystävällisesti biodieselillä. 

Luontoystävällisempiä pakkauksia

Haluamme olla myös pakkausten suhteen edelläkävijöitä. Pyrimme siihen, että pitkällä tähtäimellä jätettä ei syntyisi ollenkaan. Tutkimme biohajoavia materiaaleja koko ajan ja toivomme, että löytäisimme juuri tuotteisiimme sopivia vaihtoehtoja. Vielä emme ole sellaisia biohajoavia pakkauksia löytäneet, joissa salaatti aidosti säilyisi, mutta etsinnät jatkuvat. Muovipussimme ovat laadukkaita, täysin kierrätettäviä ja niiden avulla asiakkaamme saavat ruokahävikin minimiin. Muhkeissa salaateissamme on uudelleen suljettavat pussit, jotka pidentävät salaatin säilyvyysaikaa.

Olemme saaneet kiitosta siitä, että pakkauksemme ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä. Uudelleen suljettavat pussit lisäävät tuotteiden käyttöikää ja vähentävät muovijätteen määrää. Myös kierrätetystä polypropeenista valmistetut ruukut ovat kierrätettäviä.

Ruokahävikki ja jätehuolto

Meille ruokahävikin pienentäminen on äärimmäisen tärkeä asia. Puutarhoilla syntyvä ruokahävikki on minimaalista, sillä yrttien, salaattien ja kasvisten kasvatus on huolellista ja tarkkaan suunniteltua ja asiakaskuntamme on monipuolinen. Kasvualustajäte kompostoidaan ja käytetään pelloillamme maanparannukseen. Kakkoslaadun tuotteet lahjoitamme suoraan avustusjärjestö Operaatio Ruokakassille. Myös uudelleen suljettavat pussimme estävät hävikkiä, sillä niissä salaatit ja rucolat säilyvät tuoreina ja rapsakoina pidempään.

 

Yhteystiedot

Osoite

Deliverde puutarhat Oy
Paimalantie 190
20380 Turku

 

Puutarha

Eero Lindroth, 040 759 9676
eero.lindroth@deliverde.fi

Hannu Lindroth, 040 734 4585
hannu.lindroth@deliverde.fi

Myynti

Myynti, 044 975 2838
tilaus@deliverde.fi

Liisa Lindroth, 0400 928 449
liisa.lindroth@deliverde.fi

 

Torimyymälä

Torimyymälä avataan keskiviikkona 27.3.
Tiedustelut:
044 9752838

Salaattishopit Kupittaan ja Länsikeskuksen K-Citymarketeissa palvelevat nyt ympärivuotisesti.

Rekrytointi / Recruiting

Ota yhteyttä – Please contact

mervi@deliverde.fi

Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja tarjonnastamme tai antaa muuten palautetta, täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille.
 Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia!