KVALITET, FÄRSKT, RENT – VARDAGSLYX!

Det Åbobaserade familjeföretaget DeliVerdes sortiment innehåller mängder av olika rejäla och välsmakande sallater av premiumkvalitet och ett färgrikt utbud av grönsaker och örter. Sallaterna är krispiga, smakrika och stora, medan det generösa örtsortimentet vinner över även den mest kräsna av kulinarer. Finlands mest välsmakande sallater och väldoftande örter erbjuder fantastisk kvalitet till bra pris.

TOPPRESTAURANGERNAS TRÄDGÅRD

För restaurangproffs är det viktigt att örterna och sallaterna är av hög kvalitet, färska, rena och välsmakande. I DeliVerdes trädgård i Åbo odlas och produceras sallaterna och örterna i hög grad för hand, vilket tryggar hög kvalitet och snabb leverans. DeliVerde samarbetar med många av Finlands bästa restauranger, som till exempel Olo, Savoy och Kaskis.

FINLANDS STÖRSTA OCH MEST VÄLSMAKANDE SALLATER

”Man mår bra redan av att besöka DeliVerdes torgstånd i Åbo. Alla fräscha sallater, örter och grönsaker presenteras på ett delikat sätt. Och bäst av allt – servicen är alltid glad och professionell. De krispiga sallaterna är säkert störst i Finland och samtidigt de mest välsmakande!”

ANTTI VAHTERA, KÖKSMÄSTARE

FRÄSCHA, GENERÖSA OCH NATURLIGA SMAKER

”På restaurang Olo använder vi Lindroths produkter dagligen. DeliVerde-örterna har en viktig roll i våra rätters smakvärld och dekorerar förutom måltiderna även borden i restaurangen. Vi kan alltid lita på produkternas kvalitet och har aldrig varit besvikna.”

JARI VESIVALO, RESTAURANGÄGARE

SALLADERNA DEKORERAS MED AROMRIKA ÖRTER

”Jag anser att DeliVerdes örter är de bästa i landet, och plantorna är också perfekta att plantera. Varje sommar har vi fått så mycket örter att vi kunnat dela med oss, utan att det krävt någon särskild skötsel. Vi använder de aromrika örterna för att marinera grillmat och dekorera sallader! Citrontimjan är min absoluta favorit.”

TERESA VÄLIMÄKI, FÖRETAGARE

DELIVERDE PÅ INSTAGRAM