Kesäloma

Olemme mieheni kanssa kesälomamatkalla. Kauppapuutarhurin elämässä on aikamoinen vauhti päällä lähes ympäri vuoden. Toisinaan se stressaa, mutta jos on ihan hiljaista, se vasta stressaakin. Milloin tästä hommasta tulikaan näin kiireistä? Vuosi sitten – vai onko se ollut sitä aina?

Loma

Ainakin jo omien kauppapuutarhurivanhempieni elämä oli aika vauhdikasta, mutta kivaa! En voi enää kysellä, miten oli, sillä heillä on nyt hoidossa taivaallinen puutarha. Siellä eivät luultavasti vaikeat kelit haittaa. Aina voi kuitenkin toivottaa onnistunutta satoa sinne jonnekin…

Tämä kesäloma piti itse asiassa pitää jo viime vuoden lokakuussa Puupäisten puutarhurien virkistäytymisrahaston turvin. Kiitos Ystävät. Mutta sitten uuden lämpölaitoksen valmistuminen juuri sopivasti piti meidät kotona. Uudet pannuthan vaativat aina puutarhurin hellää huomiota!

Tänä vuonna päätimme, että lomailemme ja suunnittelemme ajoissa hienon reissun. Kolmen päivän suunnittelun jälkeen lentoliput olikin hoidettu. Meidät pelasti matkatoimisto Hetan Kirsi-Marja. Kiitos  Täältä tullaan Kalifornia!

California

Suunnitelmissa on koluta viinitiloja, kauppahalleja ja toreja jatietenkin kaikki hienot suuren maailman vihannesosastot. Raporttia seuraa!

Matkaan lähdimme hyvillä mielin. Rakkaat nuoremme Eero ja Maija pitävät kauppaa pystyssä. Eevi kouluilee ja hevostelee ja hellii hauvat. Hyvä työjako!

Jaa artikkeli