Hyvä kiertämään..

Palaan edelleen laatupalkintoon, vaikka siitä on jo aikaa. Mutta jotenkin tuollainen huomionosoitus tekee nöyräksi ja saa miettimään asioita ehkä tavallista syvällisemmin. Meille tuli vahva fiilis, että nyt on oikea hetki auttaa ja tukea jotakin, jolla on merkitystä. Olimme toki aiemminkin miettineet sopivaa tapaa kantaa yhteiskuntavastuuta, mutta jotenkin asia oli jäänyt kiireen jalkoihin.

Alkoi kuumeinen harkinta sopivasta kohteesta …alusta alkaen oli selvää, että halusimme tuen  liittyvän jotenkin lapsiin ja nuoriin. Mutta miten? Toki kävi Itämerikin mielessä.

Ystäväni Tarja ja Riia opastivat minut lempeästi maaliin. Kiitos Tarja ja Riia.  Valinta oli nopeasti selvä…SOS-lapsikylä on meidän kohteemme. Nopeasti sovimmekin käytännön asiat ystäväni  Kein kanssa ja reilun vuoden sopimus aluksi on solmittu.  Nyt, kun aikaa sopimuksesta on vierähtänyt jo hetken, mieli  on rauhallinen ja iloinen.

sos

Halusimme  liittää tuen johonkin konkreettiseen tuotteeseemme. Valinta oli helppo, päädyimme herkullisen salaattikastikkeeseemme.   Alkoi melkoinen materiaalinen valmistelu ja vanha etikettikin heitettiin romukoppaan. Tässäkin korvaamattona apuna oli taas  ystävä …Pekka Moodsinnovasta. Kiitos  Pekka!

Kaikki on nyt valmista ja yhteistyö alkanut. Ainoa, mitä harmittelen, ettemme osanneet tehdä tätä jo aiemmin.

Jos kiinnostuit https://www.sos-lapsikyla.fi/etusivu/

Jaa artikkeli