Hei me messutaan!

Aikaisemmin olen suhtautunut hieman nihkeästi kaikenlaisiin messuihin, mutta nyt on ilmeisesti tapahtumassa jonkinlainen positiivinen muutos. Olemme nimittäin mukana kahdessakin tapahtumassa  lähiaikoina, ja odotan niitä innolla!

Ensi viikon lopulla perjantaista sunnuntaihin on edessä Lähiruoka-  ja Luomumessut Helsingissä, jossa olemme mukana Philipsin ja mehuterapeutti Petra Sippolan kanssa http://www.messukeskus.com/Sites2/lahiruokaluomu/Sivut/default.aspx?gclid=CLWS5vjJzL0CFaPOcgodoCEAsw.  Tuomme näytille tuoksuvia yrttejä, puristamme herkullisia mehuja ja esittelemme hienoja mehulinkoja. Mulla on vahva aavistus, että osastomme on tuoksuva herkullinen ja raikas. Tervetuloa siis osastolle  2g50 nauttimaan keväästä ja ihanista tuoksuista ja makuilottelusta!

LahiruokajaLuomu14_etusivu

Seuraavaksi on sitten vuorossa pääsiäinen, jolloin  aiomme täyttää kaupat mintulla, rosmariinilla ja basilikalla ja muilla yrteillä! Pääsiäinen on yrttien loistoaikaa…

Sitten vuorossa on Puutarhan Kevät Turun Caribiassa http://puutarhankevat.com/. Myös tästä näyttelystä on tulossa hieno. Paikalla on lukuisa määrä paikallisia tuottajia. Paikalliset viljelijät ovat mukana POP UP –ravintolassa, jossa tarjoillaan herkullinen lähiruokalounas! Uskon, että messuista on tulossa ihana keväinen suitsutus, jota ei kannata jättää väliin.puutarhan kevät

Siis messuilla tavataan ja herkutellaan!

PS. Turkuun on tulossa hienoja tapahtumia pitkin vuotta. Kesäkuussa jo tutuksi tullut Neitsytperuna-festari ja Kokataan torilla –kilpailu, joissa olemme tietenkin vahvasti mukana. Mielenkiintoisena uutuutena on tulossa Turun oma Food & Fun lokakuun alussa. Puutarhallamme on ilo ja kunnia olla mukana tapahtuman järjestelyissä ja ohjausryhmässä. Seuraa sivujamme sekä Food & Funia vaikkapa facebookissa.

Jaa artikkeli