Aurinkoa, lunta ja suihkepulloja eli torikausi alkoi

Torimyymälämme avattiin viime torstaina. Valikoima ei vielä ole suuren suuri, mutta tuoreus ja raikkaus ovat sitäkin suurempia. Ja on ilo nähdä taas asiakkaita ja kuulla mukavia kommentteja.toritytöt

Vastaanotto on aina yhtä riemastuttavaa ja asiakkaiden kanssa eletään sään aiheuttamat ilon ja tuskan hetket. Pahinta on, jos tuulee hurjasti. Silloin saattaa kauppa sananmukaisesti lähteä käsistä!

Aina sitä miettii, onkohan ihan viisasta tunkea torille jo maaliskuussa, mutta on se.

Kauppamme ilme on uudistunut raikkaampaan suuntaan. Toivottavasti se miellyttää silmää. Raikkaan lähiruoan kaveriksi halusimme skandinaavista raikkautta.

Jälleen kerran onnistuimme saamaan todella hauskan joukon tyttöjä remmiin!  He palvelevat mielellään asiakkaita hymyissä suin kertoen myös käyttövinkkejä ja reseptejä.

Mainio yksityiskohta torin avaamisessa on hauskan suihkepullon löytäminen torivälineisiin. Salaattien raikkauden takaa niiden pysyminen kosteina ja olemmekin kokeilleet kaikenlaisia systeemejä kastelukannusta ämpäriin. Vaihtelevalla menestyksellä. Sosiaalisesta mediasta voidaan olla mitä mieltä vaan, mutta nyt ainakin tärppäsi. Löysin sitä kautta käsiini uuden innovaation – suihkepullon, jossa sumu on runsasta ja tasaista. suihkepulloSuosittelen suomalaista Plastexia kaikille kotien viherpeukaloille, ja tietenkin silittäjille!

Aktivoidumme taas torin myötä myös Kasvisruokamaanantai-reseptien suhteen sekä Vihreän klubimme kehittämisessä. Kannattaa siis seurata kaikkia medioita.

Olemme mukana myös monilla messuilla ja tapahtumissa! Salaattishoppimme CM Länsikeskuksessa ja Kupittaalla aukeavat viikolla 16. Tästä tulee kivaa!

Nähdään!

Jaa artikkeli