Tuoreet yrtit ja salaatit puutarhalta suoraan huippuravintoloiden keittiöihin

olo kokit keittio

Ravintolat Olo, Emo ja Gösta ovat ihastuneet Lindrothin puutarhan raikkaisiin yrtteihin ja vihanneksiin. Pohjoismaalaisia makuja tarjoava Olo on yksi Suomen harvoista Michelin-tähdellä palkituista ravintoloista. Erinomaisen ruoan ja palvelun ohella Olo panostaa rentoon ilmapiiriin. Olossa voi nauttia maukasta ruokaa ja juomaa kuin kotona, hyvien ystäviensä seurassa.

Olon pikkusisko Emo on laadukas gastrobaari, jossa on mukava piipahtaa lasillisella ja nauttia hyvästä ruoasta turhia pingottamatta. Emo on saanut Michelin-oppaan Bib Gourmand -maininnan, joka myönnetään erinomaista ruokaa kohtuuhintaan tarjoaville ravintoloille.

Ravintola Gösta tarjoaa sesongin parhaita makuja Mäntän kauniissa kartanomiljöössä. Göstassa yhdistyy hyvä ruoka ja palvelu, taide ja luonnonrauha.

"Olon, Emon ja Göstan maut perustuvat kotimaisten pientuottajien laadukkaisiin raaka-aineisiin. Hankimme varta vasten meille viljellyt yrtit ja vihannekset turkulaiselta Lindrothin puutarhalta. Arvostamme kumppania, joka on enemmän kuin tavarantoimittaja. Meille on tärkeää, että voimme ostaa tuotteemme tuoreina kotipuutarhalta, jossa ne viljellään käsityönä. Yrtit ovat heti sadonkorjuun jälkeen keittiössämme ja asiakkaidemme nautittavina." Ravintoloitsija Pekka Terävä

olo-ravintola.fi
emo-ravintola.fi
ravintolagosta.fi

 

Kotitilan yrtit tuoreina keittiöön!

– Olon ja Emon maut perustuvat kotimaisten pientuottajien laadukkaisiin raaka-aineisiin. Hankimme varta vasten meille viljellyt yrtit ja vihannekset turkulaiselta Lindrothin puutarhalta. Meille on tärkeää, että voimme ostaa tuotteemme tuoreina kotipuutarhalta, jossa ne viljellään käsityönä. Yrtit ovat heti sadonkorjuun jälkeen keittiössämme ja asiakkaidemme nautittavina.

Ravintoloitsija Pekka Terävä
Ravintola Olo, Ravintola Emo
ja Olo Catering

Yksinkertaista ja hyvää!

– Me Olossa välitämme aidosti asiakkaistamme ja siitä mitä teemme. Kunnioitamme hyviä raaka-aineita, ja pidämme maut puhtaina ja luonnollisina. Lindrothin puutarhan yrtit ovat aina priimaa. Niillä saamme lisättyä ruokiimme mukavan raikkaita ja runsaita makuja.

Ravintoloitsija ja
keittiöpäällikkö Jari Vesivalo
Ravintola Olo

Yrteillä voi yllättää!

– Arvostan kotimaisia raaka-aineita ja mahtavaa työtä tekeviä lähituottajia. On tärkeää tietää, mistä raaka-aineet tulevat keittiöön. Kokeilen mielelläni uusia juttuja, ja toivon että onnistun yllättämään asiakkaamme iloisesti. Lindrothin puutarhan tuoreilla yrteillä on ilo kokeilla uusia yhdistelmiä. Tärkeintä ei sovi unohtaa – ruoan pitää olla hyvää.

Ravintoloitsija ja
keittiöpäällikkö Ilkka Lääveri
Ravintola Emo

Basilikassa on potkua!

Michelin-ravintola Olon vuoromestari Anssi Riihimäki rakastaa hyvää pizzaa. Kohota pizzataikina hyvin ja kauli se ohueksi pellille. Sekoita hyvää tomaattimurskaa sileäksi sauvasekoittimella. Täytteeksi valkoista balsamicoa, laadukasta mozzarella ja parmesaania. Viimeistele muutamalla tuoreella basilikanlehdellä. Ääntä kohden!

Keittiömestari Anssi Riihimäki
Ravintola Olo

Hyvillä raaka-aineilla on ilo
kokata!

– Keittiössä on loputtomat mahdollisuudet oppia uutta. Teemme Olossa paljon töitä, jotta asiakkaamme voivat keskittyä nauttimiseen. Asenteen täytyy olla kohdillaan ja työstä täytyy todella tykätä. Hyvillä raaka-aineilla, kuten Lindrothin puutarhan yrteillä työni on entistä mukavampaa ja maut pääsevät aidosti oikeuksiinsa.

Keittiömestari Heikki Liekola
Ravintola Olo

 

Parhaat yrtit tulevat läheltä!

– Keskitymme Olossa puhtaisiin skandinaavisiin makuihin. Lista elää jatkuvasti sen mukaan, millaisia raaka-aineita on saatavilla. Onneksi meillä on liuta tasokkaita raakaainetoimittajia, kuten turkulainen Lindrothin puutarha. Suosittelen kokeilemaan tuoreita yrttejä rohkeasti kaikessa ruoanlaitossa.

Keittiömestari Mikko Kaukonen
Olo Catering

Sesongin parhaita herkkuja
kartanomiljöössä

– Ravintola Göstaan lähdetään varta vasten nauttimaan hyvästä ruosta, taiteesta ja vanhan kartanon järvimaisemista. Haluamme tarjota ruokamatkailijalle sekä elämyksiä että loistavaa palvelua. Käytämme sesongin parhaita paikallisia raakaaineita, kuten Lindrothin puutarhan yrttejä.

Ravintoloitsija Henry Tikkanen
Ravintola Gösta

 

mami

Ravintola Mami

"Olemme tilanneet kautta aikain laadukkaat ja tuoreet raaka-aineemme Lindrothin puutarhasta. Lähellä kasvatetut tuotteet joustavin toimitusajoin pitävät keittiömme rokkaamassa ja asiakkaamme tyytyväisinä."

www.mami.fi

 

chef

Antti Vahtera

Antti Vahtera on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita. Hänen taitojaan on voitu ihastella kokkikilpailuissa, ravintolatoiminnassa ja television ruokaohjelmissa. Hän on myös arvostettu luennoitsija, kouluttaja sekä ruokakirjailija.

www.vahtera.fi

 

citymarket

Citymarket

K-Citymarketit Turku Kupittaa, Länsikeskus ja Skanssi sekä pääkaupunkiseudulla Iso Omena, Ruoholahti, Myyrmäki ja Tammisto myyvät ilolla DeliVerde-tuotteita.

"Kupittaan Citymarketille on ollut mieluisaa aloittaa yhteistyö Lindrothin puutarhan kanssa. Meille on tärkeää tukea - ja toimia paikallisten tavarantoimittajien kanssa. Asiakkaat ovat olleet todella positiivisesti yllättyneitä siitä, että DeliVerde-tuotteet ovat Kupittaan Citymarketin valikoimissa."
-Hannu Aaltonen, K-Citymarket Turku Kupittaa

www.k-citymarket.fi

 

foodfun

Food & Fun Finland

Reykjavikista tuttu hyvän ruoan festivaali, ensimmäistä kertaa Suomessa 2014!
9 kansainvälistä keittiömestaria, 9 turkulaista ravintolaa, 9 eri menua lähiraaka-aineista. Food & Fun Finlandin järjestämä tapahtuma kokoaa ruoan rakastajat ympäri Suomea ja Pohjoismaita.

www.foodandfunfinland.fi

 

hok elanto

HOK-Elanto

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.

www.hok-elanto.fi

 

kauppatorin-kalapojat

Kauppatorin Kalapojat

Vietättekö perheessä merkkipäivää, valmistumisjuhlaa, rippijuhlaa tai syntymäpäivää? Mikäli tarvitsette kalaa juhliinne tai arkeen kannattaa pistäytyä Kalapoikien juttusilla, he laskevat kalantarpeenne jo etukäteen. Palvelu pelaa muinakin ajankohtina, aina kuutena päivänä viikossa Turun Kauppatorilla.

www.kalapojat.fi

 

kotimaiset-kasvikset

Kotimaiset Kasvikset ry

Kotimaiset Kasvikset ry toimii puutarhatuotteiden sekä kasvisjalosteiden laadun ja menekin edistäjänä. Toiminta-ajatusta toteutetaan laaja-alaisesti kasvisketjussa tehtävän laatutyön, viestinnän, terveysvalistuksen, muun menekinedistämisen ja mainonnan keinoin.

www.kasvikset.fi

 

Mehukas-logo-pisaragrafiikalla

 Mehukas

 

moodsinnova

MoodsInnova

OP Turun Seutu 4v vasen

OP Turun Seutu

 

Philips-blue-GMC Wordmark 2008 RGB

Philips

DeliVerden tuotteet ovat aivan mielettömiä! On todella antoisaa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jonka tuotteisiin luottaa yhtä paljon kuin omiinsa. Peräänkuulutamme vahvasti puhtaan, kotona tehdyn ruoan perään – tähän mitä ihanimpia raaka-aineita kasvatetaan DeliVerdellä ja laitteet löytyy meiltä Philipsiltä.

 

Restaurant Grill

Restaurant Grill

Maailman huippuravintolat koluttuaan keittiömestari Per-Erik Silver päätti muutama vuosi sitten asettua meren äärelle Kustaviin, ja avasi sinne oman pikku ravintolan. Restaurant Grill palvelee nyt hyvän ruuan ystäviä aterioilla, joissa kala, lammas ja paikallinen Black Angus -härkä täydentyvät lähimaastojen marjoilla, sienillä ja juureksilla.

www.restaurantgrill.fi

 

kipina

Kustavin Kipinä

Kustavin Kipinä on talo, jonka sydän sykkii työelämän kehittämiselle, saaristoruualle sekä modernille taiteelle. Luontoon sulautuva Kipinä tarjoaa innoittavat puitteet erilaisille juhlille, kokoontumisille, tapahtumille ja konserteille. Pop up ravintola Kipinä on vuosittain järjestettävä huippukokkien ilottelu, jossa parhaat kotimaiset keittiömestarit ja vierailevat ulkomaalaiset keittiömestarit luovat suomalaisia lähiraaka-aineita käyttäen omat neljän ruokalajin maistelumenunsa.

www.kustavinkipina.fi

 

emo

Ravintola Emo

Emo on laadukas gastrobaari jonne on helppo astua joko lasilliselle viinibaarin puolelle tai pidemmälle illalliselle ravintolasaliin. Emon keittiö keskittyy kotimaisiin ja eurooppalaisiin sesongin raaka-aineisiin.

www.emo-ravintola.fi

 

Reimari logo 11

K-supermarket Reimari

 

stockmann

Stockmann / Turku ja Helsinki keskusta

Tuoretori on ruokakaupan käyntikortti. Tuotteet tulevat sekä lähituottajilta että kansainvälisiltä laatutoimittajilta. Valikoimiimme kelpaa vain paras.

www.stockmann.com

 

tok

Turun Osuuskauppa TOK

Turun Osuuskauppa on oman alueen asialla. TOK:n omistavat tasaosuuksin osuuuskaupan asiakasomistajiksi liittyneet yli 133 000 varsinaissuomalaista. He sanelevat toiminnalle suunnan sekä asiakkaina että hallinnossa mukana olevina päättäjinä.

www.tok.fi

 

veikko-laine

Veikko Laine

Lindrothin puutarhan pitkäaikainen kumppani Veikko Laine Oy on maan johtava yksityinen hedelmien ja vihannesten tukkumyyjä sekä maahantuoja, jonka asiakkaita ovat alan muut tukut sekä päivittäistavarakaupan ketjut. Arvokkaan kumppanuuden peruspilareita ovat alan pitkäaikainen asiantuntemus, asiakaslähtöinen toimintatapa, tiivis yhteistyö ja joustavuus.

www.veikkolaine.fi

 

voiveljet

Voiveljet

VoiVeljet! on catering-palvelu, joka palvelee sinua myös noutokeittiön tapaan. Meiltä voit tilata vaikkapa sämpylät eväsretkelle, tai salaatit saunailtaan. Myös Voiveljet! -ravintolat Panini, Smör ja E.Ekblom luottavat DeliVerde-tuotteisiin. VoiVeljet! ei tyydy tavanomaiseen.

www.voiveljet.fi